Ανακοίνωση απο τον Κώστα Ευθυμιάδη για το τέλος της σαιζόν και η φιέστα της Ακαδημίας 2024.

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σαιζόν (Παρασκευή 28 Ιουνίου) θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας προς την Ακαδημία μας για την ενασχόληση των παιδιών σας.

Στις 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η φιέστα της Ακαδημίας μας.
Ένα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά και τους γονείς για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή τους στην Φιέστα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και είτε νίκησαν είτε έμαθαν. Ευχαριστώ τους προπονητές και τις μαμάδες που βοήθησαν τα μέγιστα στην διανομή του φαγητού (Αλφα Πίτσα παράρτημα Ζαχαρίου στα Λατσια)και των ποτών και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μεγα Χορηγό μας Φούρνοι Ζορπά που ήταν και οι αθλοθετες της διοργάνωσης όπως και τα Ακουολογικά κέντρα Ευθυμιάδη επίσης Χορηγό της Ακαδημίας

Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου που θα κλείσει η Ακαδημία για το καλοκαίρι μπορείτε να προχωρήσετε στην επανεγγραφή των παιδιών σας για τη νέα σαιζόν (10 ευρώ δικαίωμα επανεγγραφής) για να βοηθήσετε στον καλύτερο προγραμματισμό για τη νέα σαιζόν. Υπενθυμίζουμε ότι εάν προτείνετε για εγγραφή καινούργιο παιδάκι (συγγενή, φίλο/η, γείτονα, συμμαθητή/τρια κλπ.) απολαμβάνετε Ένα Μήνα Δωρεάν Συνδρομή!!!

Οι εγγραφές αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το 2020 μέχρι το 2011 και το ωράριο προπονήσεων για τη σαιζόν 2024-25 είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας.

Σύντομα ακολουθεί ενημέρωση για τους προπονητές των ηλικιακών ομάδων για τη νέα σαιζόν!
Σας ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι 🏊‍♂️🚣🏄

Κώστας Ευθυμιάδης.