ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ 2020-21

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 2008 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2015 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ www.efa-cy.com

 

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ 17.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20.00 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΗΞΟΥΣΑΣ ΣΑΙΖΟΝ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 1-10 ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΟΝΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Κ.Λ.Π.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΙΛΟ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ.